Search This Blog

Loading...

hack broadband apabila habis quota. Worked !!!

on Wednesday, 18 January 2012
Salam sejahtera ,
Hari ini saya nak share info dan pengalaman yang saya perolehi untuk share hanya untuk ANDA !!!


Cara nya seperti berikut :
1) download ping of death dimana ia akan ping ip address anda untuk kekalkan anda online .
download disini
2) bukak ping of death dan masukkan ip address anda


3) pastikan ip address anda yang 113.211.202.XXX baru boleh buat trick.entah lah juga tapi bila sya dapat ip ni baru boleh hack ni...untuk maxis prepaid broadband yang abis limit juga pun boleh tpi IP kena 113.211.202.XXX ... nak dapat ip nie senang je connect pastu tengok ip kalu tak juga dapat terus disconnect dan try connect balik , tengok-tengok mana tau boleh dapat


nota : jika anda tidak tahu ip anda apa, pergi START>RUN dan taip cmd
pada cmd, taip IPCONFIG/ALL tekan enter
cari broadband anda . Contoh : HUAWEI1762 ADAPTER blaablablabla
perhatikan di IP ADDRESS . contoh 192.168.0.1
letakkan ip address anda tadi di ping of death dan tekan ping < ping 32 bytes>




trick dan tips berkesan kepada semua broadband di malaysia termasuk maxis broadband,celcom broadband,digi broadband .

tapi trick ini hanya menjadi untuk browsing atau surf sahaja , download still the same, tak menjadi untuk download cuma untuk surf sahaja.

lajukan maxis broadband lepas habis quota,...............
salam.

6 comments:

Anonymous said...

boleh pakai lagi ke

Anonymous said...

bukan dah kene patch ke

Gelei Tiau said...

kalau guna utk online gaming boleh ke? cth: dota, blackshot, etc..

Anonymous said...

skang pakai unifi la. ape barang maxis2, celcom2 broadband ni.

Anonymous said...

boleh ke pakai main online gaming seperti LoL, Blackshot, HoN dan DoTa?

Muhammad Amin Arshad said...

dah xjadi dah .

Post a Comment

wibiya widget

alexa rank

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

topblogarea

Computers blogs